Stuurt u met uw financiële data als een ondernemer of als een boekhouder?

Gedurende deze 30-minuten sessie geeft Casper u een aantal handvatten waarmee u de discussie over waardecreatie binnen uw organisatie kunt accelereren en tastbaarder kunt maken, zodanig dat u uw rol als business partner bestendigt.

September

t.b.a.

Online Webinar

Waar gaat dit webinar over?

Als GOLD sponsor van CFOday 2017 kregen wij de mogelijkheid om een masterclass sessie te faciliteren. Op basis van alle positieve feedback en interactie hebben wij besloten op deze sessie nogmaals te geven in een online presentatie voor diegene die niet aanwezig konden zijn op CFO day.

Gedurende deze 30-minuten sessie geeft Casper van Leeuwen u een aantal handvatten waarmee u de discussie over waardecreatie binnen uw organisatie kunt accelereren en tastbaarder kunt maken, zodanig dat u uw rol als business partner bestendigt. Boekhoudstandaarden als IFRS en de RJ schieten immers tekort in het helpen denken en (be)sturen als een ondernemer. Precies daarom dragen de meeste managementrapportages in de regel niet bij aan waardecreatie.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Chief Financial Officers, Directors of Finance, Group Controllers, Heads of Financial Planning & Analysis, Heads of Reporting

september

t.b.a.

Online Webinar

Op de hoogte blijven? Klik hier!

Please let us know how we can contact you!

Share This